ÖZEL YETENEK SINAVI HAKKINDA !!!

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim İş Öğretmenliği Lisans Programı Özel Yetenek Sınavı aşağıda belirtilen tarih ve yerde yapılacaktır.

• I. aşama 4 Eylül 2018 Salı, saat: 09.30
  • II. aşama 5 Eylül 2018 Çarşamba, saat:09.30

Sınav Yeri: Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü yemekhanesi

Adres: Bartın Üniversitesi, Kutlubey Yazıcılar Yerleşkesi 74100, Merkez/Bartın

NOT: Sınava girecek adaylar;

-Online başvuru çıktısını ve özel kimlik belgesini (fotoğraflı nüfüs cüzdanı, pasaport veya ehliyet) yanlarında bulundurmak zorundadır. Eksik belge ile gelen adaylar sınava kabul edilmeyecektir.

-Siyah kurşunkalem (HB, 2B, 3B vs.), silgi, kalemtraş, 50X70 cm boyutunda altlık (duralit) ve kağıdı tutturmak için kıskaç getirmelidirler. Resim kağıdı Fakülte tarafından verilecektir.

-Sınavdan bir saat önce yanlarında getirmeleri istenen belgeler ve malzemelerle sınav yerinde hazır bulunmalıdırlar. Belirtilen süreler içerisinde gelmeyen adaylar sınav hakkını kaybederler.

-Cep telefonu, çağrı çihazı vb. araçlarla sınava girilemez.