"Innovation and Glotral Issues in Social Sciences III" adlı Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi 26-29 Nisan 20l8

"Innovation and Glotral Issues in Social Sciences III" adlı Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kaş Belediyesi, Manas Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi Serik İşletme Fakültesi olmak üzere yerli ve yabancı Üniversiteler, enstitüler ve kurumların organizatörlüğünde  Antalya ili, Patara Antik Kenti'nde düzenlenecektir.
15 ülkede resmi olarak çağrısı yapılan Kongre hakkında detaylı bilgilere 4 farklı dilde hazırlanan www.inglobe.org  resmi platform sitesinden ulaşmak mümkündür.
Kongre sürecinde işlemlerin ivedilikle takip edilebilmesi için resmi yazışmaların takibi congress@inglobe.org resmi e-posta adresi aracılığıyla yapılacaktır. Kongre sonunda, başarılı bulunan çalışmalara, daha önce belirlenen kriterler ve ödül yönergesi kapsamında alanında bilim ödülleri verilecektir.