Fakütemizin aktif tüm öğrencilerine Office365 kullanımı açılmıştır.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından tüm aktif öğrencilerimize Office 365 e-posta adresi açılmıştır. Öğrencilerimizin e-postaları ogrencino@ogrenci.bartin.edu.tr şeklindedir.  Geçici şifreleri ise TC kimlik numaraları sonuna Bu* karakterlerini ekleyerek oluşturulmuştur.

Kullanıcı Adı : öğrenci no@ogrenci.bartin.edu.tr

Geçici Şifre   : T.C. Kimlik No Bu* (Örnek şifre:11111111111Bu*)

E-posta hesabınızı üniversitemiz ana sayfasından (w3.bartin.edu.tr) E-posta kısmından ya da "www.office.com" adresinden yeni parolanızı belirleyerek kullanabilirsiniz.

Süreç içerisinde ve ara sınav için verilecek ödev ve yapılacak sınav işlemleri için Kurumsal Office 365 Hizmetleri kullanılacaktır. Bu bağlamda uzem.bartin.edu.tr adresinde ders sorumluları için uzaktan ders (eğitmen), öğrencilerimiz için uzaktan ders (öğrenci) sayfasına gerekli bilgilendirme videoları ve dokümanları eklenmiştir. Öğrencilerimizin arasınavlar öncesinde mutlaka Office365 uygulamasına giriş yapması gerekmektedir.

E-posta hesabınızı açtığınızda Office 365 uygulamalarına internet üzerinden erişebilir ya da cihazınıza kurmak isterseniz, sağ üst köşede "Office uygulamasını yükleyin" butonundan Office masaüstü uygulamalarını 5 cihaza kadar kurabilirsiniz. Lisanslama yapmak için kurduğunuz Office 365 programının herhangi birinde (Word, Excel,  Powerpoint gibi) "Dosya/Hesap" sekmesinden oturum açmanız gerekmektedir.

Office 365 bünyesinde bulunan OneDrive uygulaması ile 5 TB bulut depolama alanını kullanabilirsiniz. Ayrıca kütüphane katalog sistemine üye olarak veritabanlarına uzaktan erişebilirsiniz.

Office 365 hesabınıza giriş yapmak için tıklayınız.