2019-2020 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ PROGRAMINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİN SERTİFİKALARI HAZIR

Değerli öğrencilerimiz, Pedagojik Formasyon Eğitimi setifikalarının e-imza süreci tamamlanmış ve öğretmen adaylarımıza teslim edilmeye hazırdır.

• Öğrencilerimiz Sertifikaları, fakültemiz öğrenci işleri biriminden kendileri veya bir dilekçe ile yetkilendirmiş oldukları kişiler tarafından elden teslim alabilirler.
  • COVID-19 salgını sürecindeki tedbirler göz önüne alınarak öğretmenlik alım ilanlarına online başvuru yapabilmeleri için egitim@bartin.edu.tr adresine gönderecekleri dilekçe ve kimlik fotokopisi ile talep etmeleri halinde sertifikaları PDF formatında taraflarına mail olarak iletilecektir.

Mezunlarımız  ve öğrenci adaylarımız Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ile  ilgili her türlü soru, görüş ve talepleri için aşağıdaki iletişim kanalları ile Pedagojik Formasyon birimine ulaşabilirler.

Santral: 0378 501 10 00 00  Dahili: 1170/1169/2054/1128

E-posta: egitim@bartin.edu.tr