Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün 28-31 Mayıs tarihlerinde Antalya Falez Uygulama Oteli'nde düzenlediği "21. yy İngilizce Öğretmenlerine Dil Becerilerini Ölçme Ve Değerlendirmede Yeni Yaklaşımlar Eğitimi: ​Gelenekselden Dijitale" adlı TÜBİTAK 2237-A projesi tamamlandı. Proje kapsamında ülkenin farklı yerlerinden birçok akademisyen dijital ölçme araçları hakkında teorinin ve uygulamanın birleştiği oturumlar düzenledi. Proje sonucunda katılımcılara ve eğitimcilere sertifikalarını Yabancı Diller Eğitimi bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENTÜRK takdim etti.