15 Nisan Dünya Sanat Günü Etkinlikleri Büyük Beğeni Topladı

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerinin resim, heykel, müzik dinletileri, baskı workshopları ve bireysel performanslarından oluşan dünya sanat günü etkinlikleri büyük beğeni topladı.

Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı'nda açılışı yapılan etkinlikte birbirinden güzel workshoplar ve performanslar yapıldı. Programın son etkinliğinde ise muhteşem eserlerle müzik dinletileri izleyenlerden tam puan aldı.

Açılışını  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ÜNAL ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ferhunde KÜÇÜKŞEN ÖNER’in gerçekleştirdiği etkinlik ilerleyen yıllarda da devam edecek.
  • 10. Geleneksel Öğretmenim Şenliği Düzenlendi

• Üniversitemiz Dünyanın En İyi Genç Üniversiteleri Arasında Yer Aldı

• Üniversitemiz Asya'nın En İyileri Arasında Yer Aldı

• Fakülte Bilişim Ağımız Güçleniyor