Ulusal Staj Programı (USP) Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Gençlerimizin fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından başlatılan Ulusal Staj Programı (USP) hakkında 30 Mart 2022 Çarşamba günü çevrim içi toplantı düzenlendi.

Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinde görev yapan Öğr. Gör. Pelin Su ALTAN’ın program hakkında çeşitli bilgiler aktardığı toplantıya, Fakültemiz öğrencileri ve akademik danışmanları katıldı. Toplantıda öğrencilerinizin başvuru modülü kullanımına dair soruları cevaplandırıldı.