TÜBİTAK 2209 Projeleri 2023/1 Yılı Başvuruları Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

Yeni stratejik planımızda da yer alan proje kültürünü tabana yayma hedefimiz doğrultusunda,  PTO Genel Koordinatörlüğü TÜBİTAK Projeleri Koordinasyon Birim sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Bekir GÜLER tarafından 10 Mayıs Çarşamba günü saat 13.00'te çevrim içi olarak "TÜBİTAK 2209 Projeleri 2023/1 Yılı Başvuruları Bilgilendirme Semineri" gerçekleştirildi. Seminerde proje başvuru süreci ve  başvurularda dikkat edilecek hususlara yönelik bilgilendirme yapıldı. Çok sayıda öğretim elemanı ve öğrencinin katılduğı seminer soru cevap bölümüyle sona erdi.