Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN Pedagojik Formasyon Eğitimi alan öğrencilerimizle sohbet etti.

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Nezahat GÜÇLÜ, dersine sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN'u davet ederek öğrencilerle buluşturdu. Her zaman, her ortamda öğrencilerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyan Sayın Rektörümüz öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilere akademik ve özel yaşantılarında Başarılı ve mutlu olabilmeleri için kendi yeteneklerinin ve çevrelerindeki güzelliklerin, fırsatların farkında olmalarının önemini vurgulayarak enerjilerini, kendilerini güçlendirmeye yönlendirmelerini istedi. Öğrencilere "çalışmak, çalışmak ve çok çalışmak temel ilkeniz olsun" dedi. Öğrenciler Sayın Rektörümüzle birlikte olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek teşekkür ettiler.