Prof. Dr. Süleyman Saim TEKCAN’ın Konuk Olduğu “Özgün Baskıresmin Önemi ve İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi (IMOGA)” Adlı Söyleşi Gerçekleştirildi

Fakültemiz Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Etkinlikleri kapsamında 21.5.2021 Cuma günü çevrim içi olarak gerçekleştirilen  “Özgün Baskıresmin Önemi ve İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi (IMOGA)” adlı söyleşiye ünlü sanatçı ve akademisyen Prof. Dr. Süleyman Saim TEKCAN konuk oldu. Söyleşiye iştirak edenler, sanatçının hayatı ile İstanbul Grafik Sanatlar Müzesinin ortaya çıkış hikâyesini sanatçının kendisinden dinleme fırsatını yakaladı.

Katılımcıların keyif alarak takip ettiği söyleşiye vermiş olduğu değerli katkılarından dolayı Prof. Dr. Süleyman Saim TEKCAN’a memnuniyetimizin ifadesi olarak teşekkür ederiz.