Öğretmenlik Uygulaması/Okullarda RPD Uygulamaları İş Birliği Toplantısı Düzenlendi

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğretmenlik Uygulamaları/Okullarda RPD Uygulamaları derslerine ilişkin sürecin uygulanmasına yönelik iş birliği ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Dekanımız Sn. Prof. Dr. Fatma ÜNAL, Dekan Yardımcılarımız Sn. Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR ve Sn. Dr. Öğr. Üyesi Erdi ŞİMŞEK, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Uygulama Koordinatörü Sn. İsa KIRAL ve Fakültemiz öğretim elemanları katıldı.  Toplantının ilk bölümünde İsa KIRAL tarafından Öğretmenlik Uygulaması/Okullarda RPD Uygulamaları süreçlerine ilişkin bilgiler sunuldu.  Ardından Dekanımız Prof. Dr. Fatma ÜNAL, Öğretmenlik Uygulaması/Okullarda RPD Uygulamalarında dikkat edilmesi gereken hususlar, süreçteki yenilikler ve Öğretmenlik Uygulaması/Okullarda RPD Uygulamaları Portfolyo Dosyasının içeriğine yönelik bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda ayrıca Bartın İl MEM ile iş birliği konuları görüşüldü. İş birliği içerisinde sürecin iyileştirilmesine yönelik kararlar alındı.