Öğretmenlik Uygulaması Dersi İçin Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Öğretmenlik Uygulaması dersine ilişkin sürecin uygulanmasına yönelik bilgilendirme ve iş birliği toplantısı düzenlendi. 28 Eylül Çarşamba günü Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşen toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Fatma ÜNAL, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Erdi ŞİMŞEK, Bartın İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İsa KIRAL ve Fakültemiz öğretim elemanları katıldı.  Toplantıda Öğretmenlik Uygulaması dersi ile ilgili süreçler ve değerlendirme sistemine ilişkin bilgiler sunuldu. Öğretmenlik Uygulaması sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar, süreçteki yeniliklere değinildi. Bartın İl MEM ile iş birliği konularının da görüşüldüğü toplantıda sürecin iyileştirilmesine yönelik kararlar alındı. Öğretim elemanlarımızın da fikirlerini paylaşarak katkı sağladığı toplantı, yeni eğitim-öğretim yılına dair iyi dileklerin ifade edilmesiyle son buldu.