Öğrencimiz Büşra ÇUBUK, EPDAD Tarafından Gerçekleştirilen Değerlendirme Faaliyetinde Görev Aldı

Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencilerimizden Büşra ÇUBUK, EPDAD tarafından gerçekleştirilen değerlendirme faaliyetinde görev aldı. 29 Mart-1 Nisan tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesinin uzaktan gerçekleştirilen değerlendirme faaliyetinde yer alan öğrencimiz, bu süreçte deneyimlediklerinin ve aldığı dönütlerin kişisel gelişimi açısından önem arz ettiğini ifade ederek yeni görevler için heyecan duyduğunu dile getirdi.

Daha önce EPDAD tarafından çevrim içi düzenlenen Öğrenci Değerlendirici Eğitimi Çalıştayı’na da katılım sağlayan öğrencimiz, ilerleyen günlerde farklı bir üniversitenin değerlendirme faaliyetinde görev alacak.

Şimdiye kadar yerine getirdiği görevler için öğrencimizi tebrik eder, bundan sonraki görevleri için başarı ve kolaylıklar dileriz.