Mezunlar Anlatıyor Etkinlik Serisi III- “Çizgi Ötesi Öğretmen Etkinliği” Gerçekleştirildi

Mezunlar Anlatıyor Etkinlik Serisi III- “Çizgi Ötesi Öğretmen Etkinliği” kapsamında 28.02.2022 Pazartesi günü çevrim içi olarak gerçekleştirilen etkinliğimizde, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Programından mezun olan Sayın Eyyüp ABA’yı ağırladık.

Kariyer Merkezi Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Umut SARAÇ tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından sözü alan Eyyüp ABA, öğretmen olarak atandığı Siirt ili Pervari ilçesinde yer alan köy okulunun iyileştirilmesi, öğrencilerine yönelik yapmış olduğu faaliyetler ve öğretmenlik serüveninde kendisine destek veren köy halkı ve diğer kurumlardan bahsetti. Öğrencileri için gerçekleştirmeyi istediği hayalleri olduğunu belirten Eyyüp ABA, şu anda görev yapmakta olduğu Mardin ili Artuklu ilçesinde bulunan okulundaki faaliyetlerine, açmış olduğu müzik sınıflarına ve açık hava sineması etkinliğine de değinerek katılımcılara hayallerin ve yapılabileceklerin bir sınırının olmadığını ifade etti.

Öğrencilerimizin ve mezunlarımızın teşekkürleri ve güzel dilekleri ile son bulan etkinliğimiz, Öğr. Gör. Pelin Su ALTAN ve Kariyer Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Umut SARAÇ’ın kapanış konuşmaları ile sona erdi.