Konuşma Kampı: Fen Bilgisi ile Entegre Edilmiş Oyun Temelli İngilizce Eğitimi Etkinliği Gerçekleştirildi

İngilizce Öğretmenliği Programı öğrencileri Abdullah KOÇ (Yürütücü), Rüveyda Betül ASMACI ve  Oğuz KOŞAN’ın hazırladığı TÜBİTAK projesi kapsamında proje ekibi ve Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesinden gelen 11. Sınıf dil sınıfı öğrencileri ‘‘Konuşma Kampı: Fen Bilgisi ile Entegre Edilmiş Oyun Temelli İngilizce Eğitimi’’ adlı etkinlikte biraraya geldiler. Etkinlikte, 11. sınıf dil öğrencileri Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Burcu ŞENTÜRK, Araştırma Görevlisi Betül ÇİMENLİ ve Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ozan YASA’nın konuşmalarını dinlediler. Motivasyon konuşmalarının ardından, 11. Sınıf dil öğrencileri doğal afetlere sosyal farkındalık kazandırmak için hazırladıkları dijital öyküleri sundular. Projede öğrencilerin yabancı dil öğrenirken sunum ve iletişim becerilerini geliştirmek, sahne korkusunu yenmek, 21 yy. yeteneklerinin kullanımı, kariyer bilinci ve iş birlikçi öğrenmeyle birlikte fen okuryazarlığı düzeylerini de geliştirmek hedeflenmektedir. 11.sınıf dil öğrencileri aynı zamanda Bartın Üniversitesinin Kütüphane ve Fakültesini dolaşma fırsatı elde ettiler.