Fakültemizin 2022 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemizin 2022 yılı Akademik Kurul Toplantısı, 17.02.2023 tarihinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN’un iştirakiyle Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantının giriş bölümünde Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek için Üniversitemiz bünyesinde gönüllü olarak afet bölgesinde görev alan Arş. Gör. M. Enes KESKİNKILIÇ ve Arş. Gör. Mehmet Can DEMİR’in bölgeye yönelik görüş ve izlenimlerine yer verildi.

Toplantının ikinci bölümünde Dekanımız Sayın Prof. Dr. Fatma ÜNAL, Fakültemizin mevcut durum analizi, 2022 yılına ait performans verileri ve değerlendirmeler, 2023 yılına ait planlama ve hedefler konu başlıklarını içeren bir sunum yaptı. Fakültemizin güçlü yönlerinin her geçen gün daha da ivme kazanacağını ifade eden Prof. Dr. Fatma ÜNAL, gelişime açık yönlerimize de vurgu yaparak her anlamda gelişmiş bir Fakülte için birlikte ve kararlı hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Toplantının üçüncü bölümünde Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, öncelikle ülkemizin yaşadığı zorlu afet döneminin meydana getirdiği yaraları sarmak için BARÜ ailesi olarak büyük sorumluluklarımız olduğunu ifade etti. Süreci sağlıklı kılabilmek adına iş birliği ve dayanışma içerisinde adımlar atmamız gerektiğini söyledi. Ardından Eğitim Fakültesinin özellikle kalite ve akreditasyon çalışmalarıyla Bartın Üniversitesine kattığı değer için akademik ve idari insan kaynağımıza teşekkürlerini iletti. Eğitim Fakültesinin gelişim gösteren yönlerinin daha da güçlü olacağına inancını ifade eden Rektörümüz, gelişmeye açık yönlerimiz için de birlikte çalışarak başarıya ulaşacağımızın mesajını verdi.

2022 yılı Akademik Kurul Toplantısı öğretim elemanlarımızın fikirlerini paylaşması, fikir alışverişinde bulunması ve Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN’un Fakültemizin geleceğine yönelik beklentileri, görüşleri ve önerilerini paylaşmasının ardından sona erdi.