Fakültemizde Kalite ve Akreditasyon Çalışmaları Devam Ediyor

Fakültemizin kalite ve akreditasyon temelinde yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Türkçe Öğretmenliği Lisans Programı’nın Akreditasyon Yeniden Değerlendirme Raporu’na yönelik EPDAD’ın düzenleme önerilerini görüşmek üzere toplantı düzenlendi. Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR başkanlığında çevrim içi olarak düzenlenen toplantıya Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı’ndaki öğretim elemanları katıldı. Toplantıda, EPDAD’ın istediği düzenlemelerin iş takviminde belirtilen süre dâhilinde titizlikle yapılması hususunda fikir birliğine varıldı.