Fakültemizde Hibrit (Harmanlanmış) Eğitimde İlk Ders Yapıldı

Fakültemizde, il dışından gelerek derse katılan ve bulundukları ortamlarda çevrim içi olarak derse katılım sağlayan öğrencilerimizle hibrit (harmanlanmış) eğitimde ilk ders yapıldı. Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı 3. sınıf öğrencileri ile “Cebir Öğretimi” dersi yüz yüze ve çevrim içi olarak aynı anda yapıldı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilerek yapılan derste, yüz yüze katılım sağlayan öğrenciler memnuniyetlerini ve mutluluklarını dile getirdiler.