"Pandemi Döneminde Psikososyal Destek" söyleşi etkinliği gerçekleştirildi.

Fakültemiz öğrencilerine yönelik olarak pandemi sürecinde karşılaşılan sorunlarla başa çıkma yollarının öğrncilerimize kazandırılması amacıyla Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS tarafından "Pandemi Döneminde Psikososyal Destek" konulu bir söyleşi gerçekleştirildi. Fakültemiz öğrenci temsilciliği tarafından zoom meeting üzerinden video konferans yoluyla organize edilen söleşiye fakültemizin tüm bölümlerinden geniş bir katılım gerçekleşmiştir.  Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS  pandemi sürecinde öğrencilere kendilerini Psikososyal açıdan nasıl rahatlatacakları konusunda bilgilendirme yapmış olduğu söyleşi soru - cevap bölümüyle sona ermiştir.