Ergoterapist Öykü Su UNAY'ın Katılımlarıyla "Otizmin Klinik Özellikleri ve Erken Müdahale" Başlıklı Seminer Düzenlendi

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Temel Eğitim, Fen ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulüplerinin ortaklığında bir seminer düzenlendi. “Otizmin Klinik Özellikleri ve Erken Müdahale” başlıklı seminere Ergoterapist Öykü Su UNAY konuk oldu. Ergoterapist Öykü Su UNAY, “Otizmi fark etmek ve otizme erken müdahale, öğretmenler otizmi nasıl anlar, nasıl fark eder ve nasıl doğru yönlendirme yapar?” konularına ilişkin değerli görüşlerini paylaşarak seminere katkı sağladı.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde seminerimize teşrif ederek otizme yönelik bilgilendirici bir sunum gerçekleştiren Öykü Su UNAY’a teşekkür ederiz.