Eğitim Fakültesi TÜBİTAK 2209-A Projelerindeki Başarısını Devam Ettiriyor

Bartın Üniversitesinin TÜBİTAK 2209/A Projeleri kapsamında son yıllarda sürdürdüğü başarıya Eğitim Fakültesi de önemli destek vermeye devam ediyor. 2022 yılı 2. dönem çağrısı destek hakkı kazanan projelerde Bartın Üniversitesi 69 proje ile mevcut başarısının üzerine koymaya devam etti. Eğitim Fakültesi 2022 yılı 2. dönem çağrısında, bünyesinde hazırlanan 13 proje ile Bartın Üniversitesi içerisindeki birimler arasında en fazla destek hakkı kazanan fakülte oldu. Proje temelli, sürdürülebilir gelişim, nitelikli öğretim ve iyi bireyler yetiştirme amaçları doğrultusunda çalışmaların planlandığı Fakültemizde, projeleriyle destek almaya hak kazanan öğrencileri ve öğretim elemanlarını tebrik ederiz.