Eğitim Fakültemiz Kurum İçi Değerlendirmesinden Geçti.

Eğitim Fakültemiz Kurum İçi Değerlendirmesinden Geçti. Değerlendirme  Prof.Dr. Sedat Yazıcı, Prof. Dr. Bülent Kaygın, Prof.Dr. Çetin Semerci, Prof.Dr. Osman Gençel, Doç.Dr. Fatma Ünal, Öğr.Gör.Dr. Beyza Aksu Dünya ve Özel Kalem Müdür Vekili Turgay Delialioğlu’ndan oluşan komisyon üyeleri tarafından yapılmıştır. Dekan, Dekan Yardımcıları ve Fakülte Sekreterine görev tanımları, iş akış süreçleri, öğrencilerin karar verme süreçlerine katılımı, öğrencilerle ve mezunlarla iletişim, oryantasyon, öğrenci anketleri gibi sorular yöneltilmiştir. Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerle yapılan görüşmeye, Dekanımız ve Dekan Yardımcımız katılmamıştır. Öğretim üyelerine öğrenci danışmanlığı, öğrenci merkezli eğitim, eğiticilerin eğitimi, BAP, atanma ölçütleri, mezunlarda program yeterlikleri gibi sorular ve öğrencilere bireysel çalışma alanları, karar alma süreçlerine katılım, kütüphane, anketler, seslerini duyurma ve kalite çalışmalarına katılma gibi sorular yöneltilmiştir. Fakültemizin kurum içi değerlendirmesi. 07.05.2018 tarihinde 9.00-12.30 saatleri arasında yapılmıştır. Eğitim Fakültemiz değerlendirmede, öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizle birlikte nitelikli öğretmenler yetiştiren büyük bir fakülte olacağının sinyallerini vermiştir.