Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine Yönelik Paydaş Görüşü Alma Toplantısı Düzenlendi

“Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri”ne yönelik paydaş görüşü alma toplantısı düzenlendi. Prof. Dr. Umut SARAÇ, Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN, Dr. Öğr. Üyesi Özge GÜN, Öğr. Gör. Nihal ÖZDEMİR ve Arş. Gör. Eda AKDOĞDU öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda atanma ve akademik unvanlarda yükselme ölçütleri konularında, katılım sağlayan öğretim elemanlarıyla fikir alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda farklı üniversitelerin belirlediği kriterlerle üniversitemize ait kriterler mukayese edildi.

Toplantının son aşamasında, görevli öğretim elemanları fikir alışverişindeki noktaları da dikkate alarak öğretim üyeliğine yükselme ve atanma ölçütlerine yönelik düzenleme yaptılar.