Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi (BUEFAD) Yönetim Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fatma ÜNAL önderliğinde Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi (BUEFAD) yönetim toplantısı gerçekleştirildi. Dergimizin baş editörü Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENTÜRK ve yardımcı editör Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR, alan editörleri ve sekretarya üyelerine bilgiler sundular. Dergimizin editör yardımcısı Doç. Dr. Emrah BOYLU’nun sunduğu istatistikler ile dergimizin Web of Science ve Scopus gibi dizinlere başvuru süreci değerlendirildi. Dergimizin kalitesinin yükseltilmesi ve tarandığı dizinlerin artırılması için atılacak adımlar belirlendi.