5. Tiyatro Şenliği Büyük İlgi Gördü

Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinin Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÇEVİK’in koordinatörlüğünde düzenlediği 5. Tiyatro Şenliği büyük ilgi gördü. Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin yanı sıra üniversite dışından da katılımcıların bulunduğu şenlikte “Kasetçi Yusuf”, “Uzaktan Öğretmen”, “Telefonun Başında” ve “Her Çocuk Özeldir” adlı oyunlar  sergilendi. Hem güldüren hem de düşündüren sahneleri bünyesinde barındıran oyunlar izleyicilerin takdirini topladı. Oyunların ardından Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR duygularını paylaştı. Tiyatronun kendisi için her zaman farklı bir yeri olduğunu ifade eden Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR, öğrencilerimizin bu tarz sanatsal faaliyetlerde yer almalarının kendisini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi. Tiyatro Şenliği Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer KEMİKSİZ’in Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÇEVİK’e çiçek takdim etmesiyle sona erdi.