Üniversitemiz Akademik Performans Sıralamasında 18’inci sıraya yükseldi

Üniversitemiz, öğretim elemanlarının 2017 yılında gösterdiği akademik performansına göre düzenlenen “Devlet Üniversiteleri Genel Sıralaması”nda 18’inci sırada yer alarak birçok üniversiteyi geride bıraktı.

Üniversitemiz, Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından akademik personelin performansı ölçüt alınarak yapılanan “Devlet Üniversiteleri Genel Sıralamasında” 108 üniversite arasında 18’inci sırada yer aldı.

Önceki akademik yıl “Devlet Üniversiteleri Genel Sıralaması”nda 26’ıncı sırada olan Üniversitesimiz bu yıl 8 basamak yukarıya çıkarak, aralarında köklü üniversitelerin de olduğu birçok üniversiteyi geride bıraktı. Ayrıca Üniversitemiz “2006 Yılından Sonra Kurulan Devlet Üniversiteleri Sıralaması”nda ise 10’uncu sıradan 5’inci sıraya yükseldi.

Eğitim Fakültesi alanında dokuzuncu sırada..