24-26 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde gerçekleşen TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması Ankara Bölge Sergisi’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş katılım ile birbirinden farklı alanlarda çok sayıda proje yarıştı. 27 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde ise dereceye giren projelerin ilanı gerçekleştirildi.

Fakültemiz Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Bekir Güler danışmanlığında eğitim kategorisinde iki farklı proje ile başvuru yapıldı. Fen Bilgisi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencilerinden Aysun Kul tarafından hazırlanan “Adını Yaşayan Parklar” projesi ile Fen Bilgisi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Nail Şahin, Resim-iş Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Faruk Kahraman ve Yasemin Ülger tarafından hazırlanan “Çevre Müfettişleri” isimli proje Ankara Bölge Sergisinde üniversitemizi temsil ettiler. Jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Fen Bilgisi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Nail Şahin, Resim-iş Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Faruk Kahraman ve Yasemin Ülger tarafından hazırlanan “Çevre Müfettişleri” isimli proje dereceye girerek bölge ikincisi ödülü aldı.
  • 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.

• Fakültemizin uluslararası projesi kabul edildi.

• 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı Yapıldı.

• "O Köy Bilim Köyümüzdür" Projesi Ulusal Basında...

• TÜBİTAK 2242- Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda Büyük Başarı

• Fakülte-Okul işbirliği kapsamında fakültemiz ve ilimizde bulunan okullar toplantıda bir araya geldi.

• Fakültemiz 2019 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencilerinden "Oyuncak Kütüphanesi" projesine destek.

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri ders kapsamında yaptıkları materyalleri Akçalı İlkokulunda sergilediler.

• "Geleceğimiz için SIFIR ATIK" Etkinliği gerçekleştirildi.