Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinin Yıl Sonu Resim Sergisi Büyük Beğeni Topladı...

17 Mayıs'ta açılışı yapılan Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri Yıl Sonu Yağlıboya Resim Sergisi Eğitim Fakültesi fuaye alanında sanatseverlerle buluştu.  2. ve 3. sınıf öğrencilerinin bir yılllık çalışmalarından oluşan sergide Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ceren Doğan, Öğr. Gör. Reha Sarıkaya ve Öğr. Gör. Övgü Özparlak'ın gerçekleştirdikleri müzik dinletisi de ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Sergi açılışına Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci'nin yanı Bartın Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de katıldı.

• İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

• Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

• Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Üniversitemizin uluslararası dil eğitim çalıştayı tamamlandı

• 2019-2020 Akademik Yılı PDR Tanışma Çayı

• Proje farkındalık etkinliği gerçekleştirildi

• Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldi.

• Eğitim Fakültesi Engelli Öğrenci Oryantasyonu Yapıldı

• 2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Geçekleştirildi.

• 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.