Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinin Yıl Sonu Resim Sergisi Büyük Beğeni Topladı...

17 Mayıs'ta açılışı yapılan Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri Yıl Sonu Yağlıboya Resim Sergisi Eğitim Fakültesi fuaye alanında sanatseverlerle buluştu.  2. ve 3. sınıf öğrencilerinin bir yılllık çalışmalarından oluşan sergide Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ceren Doğan, Öğr. Gör. Reha Sarıkaya ve Öğr. Gör. Övgü Özparlak'ın gerçekleştirdikleri müzik dinletisi de ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Sergi açılışına Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci'nin yanı Bartın Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de katıldı.

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı Gürgenpınarı İlkokulunda “İlkokulda Materyal Şenliği” düzenledi.

• III. Tiyatro Şenliği'nin Coşkulu Vedası

• Fakültemiz ‘Takas Pazarı’na öğrencilerden büyük ilgi

• 'Eğitim Fakültesi Kitap Okuyor' Etkinliği

• PDR Öğrencilerimizin "Sigaranın Söndürdüğü Yer" Projesi Kabul Edildi.

• "En Büyük Sermaye Çocuklardır” projesi

• Yozgat Bozok Üniversitesi Rektöründen Eğitim Fakültemize Ziyaret.

• III. Tiyatro Şenliği Başladı.

• Türkçe Öğretmenliği Programımız tarafından "Sınıflar Arası Bilgi" yarışması düzenlendi.

• Öğretmen Adaylarının “Öğretmenlik Uygulamasını” Tamamlama Coşkusu