Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinin Yıl Sonu Resim Sergisi Büyük Beğeni Topladı...

17 Mayıs'ta açılışı yapılan Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri Yıl Sonu Yağlıboya Resim Sergisi Eğitim Fakültesi fuaye alanında sanatseverlerle buluştu.  2. ve 3. sınıf öğrencilerinin bir yılllık çalışmalarından oluşan sergide Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ceren Doğan, Öğr. Gör. Reha Sarıkaya ve Öğr. Gör. Övgü Özparlak'ın gerçekleştirdikleri müzik dinletisi de ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Sergi açılışına Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci'nin yanı Bartın Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de katıldı.

• Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemizdeki tüm alanlar dezenfekte ediliyor.

• Üniversitemizden Koronavirüse karşı etkin mücadele

• Dekanımızdan Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 172. Yılı Mesajı

• İbrahim KAYIŞ'tan Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'ye Ziyaret

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

• Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.