Fakültemiz tarafından “Toplumsal Cinsiyet: Hayatın İçinde” ve “Prof. Dr. Fuat Sezgin-İslam Dünyası: Altın Çağ” sergisi yapıldı.

Fakültemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programı öğrencilerinin “Toplumsal Cinsiyet: Hayatın İçinde” temalı resim sergisi ve Fen Bilgisi Eğitimi öğrencileri tarafından “Prof. Dr. Fuat Sezgin-İslam Dünyası: Altın Çağ” temalı resim ve öğrenci materyal sergisi gerçekleştirildi. Düzenlenen resim ve materyal sergilerinin açılışı  Bartın Üniversitesi rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN ve Eğitim Fakültesi dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ hocalarımızın katılımıyla yapıldı.

Açılıştan sonra Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi bölüm başkanı Sayın Doç. Dr. Harun ER’in etkinliklere ilişkin rektör hocamıza yapmış olduğu kısa bir tanıtım konuşmasından sonra Matematik ve Fen Eğitimi bölüm başkanı Sayın Doç. Dr. Ayla ÇETİN DİNDAR tarafından Fen Bilgisi öğrencilerinin materyal ve resim sergisine; Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sinem TARHAN tarafından ise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencilerinin “Toplumsal Cinsiyet: Hayatın İçinde” temalı resim sergisine yönelik tanıtıcı bir konuşma yapıldı. Üniversitemiz öğrencileri tarafından yoğun ilgi gören etkinliklere çevre ilköğretim okullarından da öğrenciler katılım gösterdi.
  • İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

• Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

• Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Üniversitemizin uluslararası dil eğitim çalıştayı tamamlandı

• 2019-2020 Akademik Yılı PDR Tanışma Çayı

• Proje farkındalık etkinliği gerçekleştirildi

• Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldi.

• Eğitim Fakültesi Engelli Öğrenci Oryantasyonu Yapıldı

• 2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Geçekleştirildi.

• 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.