Fakültemiz tarafından “Toplumsal Cinsiyet: Hayatın İçinde” ve “Prof. Dr. Fuat Sezgin-İslam Dünyası: Altın Çağ” sergisi yapıldı.

Fakültemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programı öğrencilerinin “Toplumsal Cinsiyet: Hayatın İçinde” temalı resim sergisi ve Fen Bilgisi Eğitimi öğrencileri tarafından “Prof. Dr. Fuat Sezgin-İslam Dünyası: Altın Çağ” temalı resim ve öğrenci materyal sergisi gerçekleştirildi. Düzenlenen resim ve materyal sergilerinin açılışı  Bartın Üniversitesi rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN ve Eğitim Fakültesi dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ hocalarımızın katılımıyla yapıldı.

Açılıştan sonra Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi bölüm başkanı Sayın Doç. Dr. Harun ER’in etkinliklere ilişkin rektör hocamıza yapmış olduğu kısa bir tanıtım konuşmasından sonra Matematik ve Fen Eğitimi bölüm başkanı Sayın Doç. Dr. Ayla ÇETİN DİNDAR tarafından Fen Bilgisi öğrencilerinin materyal ve resim sergisine; Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sinem TARHAN tarafından ise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencilerinin “Toplumsal Cinsiyet: Hayatın İçinde” temalı resim sergisine yönelik tanıtıcı bir konuşma yapıldı. Üniversitemiz öğrencileri tarafından yoğun ilgi gören etkinliklere çevre ilköğretim okullarından da öğrenciler katılım gösterdi.
  • 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.

• Fakültemizin uluslararası projesi kabul edildi.

• 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı Yapıldı.

• "O Köy Bilim Köyümüzdür" Projesi Ulusal Basında...

• TÜBİTAK 2242- Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda Büyük Başarı

• Fakülte-Okul işbirliği kapsamında fakültemiz ve ilimizde bulunan okullar toplantıda bir araya geldi.

• Fakültemiz 2019 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencilerinden "Oyuncak Kütüphanesi" projesine destek.

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri ders kapsamında yaptıkları materyalleri Akçalı İlkokulunda sergilediler.

• "Geleceğimiz için SIFIR ATIK" Etkinliği gerçekleştirildi.