Eğitim Fakültesi Öğrencilerimiz Proje Başarılarını Sürdürüyor.

Proje başvuru sayısı ile üniversitemizin Türkiye sıralamasında üst sıralara yükselmesini sağlayan öğrencilerimiz projeleri ile başarılar elde etmeye devam ediyor.

Bu yıl Eğitim Fakültesi olarak başvurulan 10 proje içerisinden Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği öğrencileri Hatice Velioğlu, Nisanur Boz, Beste Fidan ve Enda Yağmur Ulubay tarafından Arş. Gör. Dr. Bekir Güler danışmanlığında, Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerinden Ramazan Alkan tarafından Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Volkan YÜZÜAK danışmanlığında, Resim İş Öğretmenliği öğrencilerimizden Ali Bekil, Beyza Horasan ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğrencilerinden Öznur Özdemir tarafından Öğr.Gör. Dr. Reha Sarıkaya danışmanlığında hazırlanan projeler  TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ilk aşamayı geçerek bölge sergisine davet edilmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı tebrik ediyoruz.

• Fakültemizde 2 Program Daha Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Kazandı

• Öğrencimizden Sosyalfest Sosyal Model Tasarımı Yarışmasında Büyük Başarı