Doç. Dr. Kerem İşcanoğlu’yla çeşitli workshop ve söyleşiler gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı bünyesinde Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kerem İŞCANOĞLU workshop ve söyleşiler  gerçekleştirdi. 6-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında "Resim Malzeme ve Teknikleri", "Serigrafi Teknik ve İşlevleri" konularında söyleşiler gerçekleştiren İşcanoğlu ayrıca "Kömür Kalem Yapımı" ve "Serigrafi Tekniği ile Defter Üretimi" konularında da çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.
  • 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.

• Fakültemizin uluslararası projesi kabul edildi.

• 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı Yapıldı.

• "O Köy Bilim Köyümüzdür" Projesi Ulusal Basında...

• TÜBİTAK 2242- Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda Büyük Başarı

• Fakülte-Okul işbirliği kapsamında fakültemiz ve ilimizde bulunan okullar toplantıda bir araya geldi.

• Fakültemiz 2019 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencilerinden "Oyuncak Kütüphanesi" projesine destek.

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri ders kapsamında yaptıkları materyalleri Akçalı İlkokulunda sergilediler.

• "Geleceğimiz için SIFIR ATIK" Etkinliği gerçekleştirildi.