Doç. Dr. Kerem İşcanoğlu’yla çeşitli workshop ve söyleşiler gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı bünyesinde Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kerem İŞCANOĞLU workshop ve söyleşiler  gerçekleştirdi. 6-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında "Resim Malzeme ve Teknikleri", "Serigrafi Teknik ve İşlevleri" konularında söyleşiler gerçekleştiren İşcanoğlu ayrıca "Kömür Kalem Yapımı" ve "Serigrafi Tekniği ile Defter Üretimi" konularında da çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.
  • Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemizdeki tüm alanlar dezenfekte ediliyor.

• Üniversitemizden Koronavirüse karşı etkin mücadele

• Dekanımızdan Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 172. Yılı Mesajı

• İbrahim KAYIŞ'tan Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'ye Ziyaret

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

• Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.