Doç. Dr. Kerem İşcanoğlu’yla çeşitli workshop ve söyleşiler gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı bünyesinde Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kerem İŞCANOĞLU workshop ve söyleşiler  gerçekleştirdi. 6-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında "Resim Malzeme ve Teknikleri", "Serigrafi Teknik ve İşlevleri" konularında söyleşiler gerçekleştiren İşcanoğlu ayrıca "Kömür Kalem Yapımı" ve "Serigrafi Tekniği ile Defter Üretimi" konularında da çeşitli workshoplar gerçekleştirdi.
  • Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı Gürgenpınarı İlkokulunda “İlkokulda Materyal Şenliği” düzenledi.

• III. Tiyatro Şenliği'nin Coşkulu Vedası

• Fakültemiz ‘Takas Pazarı’na öğrencilerden büyük ilgi

• 'Eğitim Fakültesi Kitap Okuyor' Etkinliği

• PDR Öğrencilerimizin "Sigaranın Söndürdüğü Yer" Projesi Kabul Edildi.

• "En Büyük Sermaye Çocuklardır” projesi

• Yozgat Bozok Üniversitesi Rektöründen Eğitim Fakültemize Ziyaret.

• III. Tiyatro Şenliği Başladı.

• Türkçe Öğretmenliği Programımız tarafından "Sınıflar Arası Bilgi" yarışması düzenlendi.

• Öğretmen Adaylarının “Öğretmenlik Uygulamasını” Tamamlama Coşkusu