2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı.

Fakültemiz tarafından 26 Eylül Çarşamba günü saat 10:00 da Mimar Sinan Derslikleri konferans salonunda 2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi gerçekleştirildi. Oryantasyon programına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yazıcı, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Yusuf TÜRKAY, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Halil İbrahim YILDIZ, Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Burçin KEF'in yanı sıra idari ve akademik personel ile çok sayıda öğrenci katılmıştır. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ ve Rektör Yardımcımız Sedat YAZICI'nın birer konuşma yaptığı programda öğrencilere Üniversitemiz birimleri tarafından kendi alanları ile ilgili  ayrıntılı bilgiler verilmiştir.  Program Prof. Dr. Sedat YAZICI moderatörlüğünde gerçekleştirilen soru-cevap bölümü ile sona ermiştir.
  • Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemizdeki tüm alanlar dezenfekte ediliyor.

• Üniversitemizden Koronavirüse karşı etkin mücadele

• Dekanımızdan Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 172. Yılı Mesajı

• İbrahim KAYIŞ'tan Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'ye Ziyaret

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

• Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.