2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı.

Fakültemiz tarafından 26 Eylül Çarşamba günü saat 10:00 da Mimar Sinan Derslikleri konferans salonunda 2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi gerçekleştirildi. Oryantasyon programına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yazıcı, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Yusuf TÜRKAY, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Halil İbrahim YILDIZ, Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Burçin KEF'in yanı sıra idari ve akademik personel ile çok sayıda öğrenci katılmıştır. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ ve Rektör Yardımcımız Sedat YAZICI'nın birer konuşma yaptığı programda öğrencilere Üniversitemiz birimleri tarafından kendi alanları ile ilgili  ayrıntılı bilgiler verilmiştir.  Program Prof. Dr. Sedat YAZICI moderatörlüğünde gerçekleştirilen soru-cevap bölümü ile sona ermiştir.