2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı.

Fakültemiz tarafından 26 Eylül Çarşamba günü saat 10:00 da Mimar Sinan Derslikleri konferans salonunda 2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi gerçekleştirildi. Oryantasyon programına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yazıcı, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Yusuf TÜRKAY, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Halil İbrahim YILDIZ, Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Burçin KEF'in yanı sıra idari ve akademik personel ile çok sayıda öğrenci katılmıştır. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ ve Rektör Yardımcımız Sedat YAZICI'nın birer konuşma yaptığı programda öğrencilere Üniversitemiz birimleri tarafından kendi alanları ile ilgili  ayrıntılı bilgiler verilmiştir.  Program Prof. Dr. Sedat YAZICI moderatörlüğünde gerçekleştirilen soru-cevap bölümü ile sona ermiştir.
  • İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

• Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

• Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Üniversitemizin uluslararası dil eğitim çalıştayı tamamlandı

• 2019-2020 Akademik Yılı PDR Tanışma Çayı

• Proje farkındalık etkinliği gerçekleştirildi

• Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldi.

• Eğitim Fakültesi Engelli Öğrenci Oryantasyonu Yapıldı

• 2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Geçekleştirildi.

• 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.