“Sosyalce Söyleşiler” Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

Sosyal Bilgiler Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Harun ER danışmanlığında yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında “Sosyalce Söyleşiler” etkinlikleri gerçekleştirildi. Öğrencilerimizden Merve TAMER ve Ömer BEKTAŞ’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşilere öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

14.05.2021 saat 21.00’de gerçekleştirilen “Eğitim Yönetimi” konulu birinci söyleşiye Bülent Ecevit Üniversitesi, Eğitim Yönetimi ABD Dr. Öğr. Üyesi Selçuk TURAN konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide eğitim yönetimi konuları katılımcıların da soruları eşliğinde ele alındı.
28.05.2021 saat 21.00’de gerçekleştirilen “Finansal Okuryazarlık Eğitimi” konulu ikinci söyleşiye ise Karabük Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet İSLAMOĞLU konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide finans, ekonomi, makro ve mikro ekonomi, para ve maliye politikaları gibi kavramlar üzerinde duruldu. Ayrıca katılımcıların soruları eşliğinde tasarruf, yatırım yapma ve günümüzde adından sıkça söz ettiren dijital paralar hakkında konuşuldu.

18.06.2021 saat 21.00’de “Sosyalce Söyleşiler” etkinlikleri kapsamına gerçekleştirilen “Hayatı Okumak” konulu son söyleşiye Bartın Üniversitesi Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide geleneksel okuma, okumanın derinliği, okumanın zihnimize etkisi ve hayatı hayatın içinden okuma konuları üzerinde duruldu.

Değerli bilgi ve düşüncelerini bizlerle paylaşan Sayın Dr. Öğr. Üyesi Selçuk TURAN’a, Sayın Doç. Dr. Mehmet İSLAMOĞLU’na ve Sayın Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN’a, ayrıca sundukları katkılardan dolayı bütün öğretim elemanı ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.
  • Şeyda BAŞA, 2021 KPSS Türkçe Öğretmenliği Alan Sıralamasında Türkiye 1'incisi Oldu

• "Kese" Dergisinin İlk Sayısı Çıktı!

• Fakültemiz Sosyal Medya ve Web Sayfası Komisyonu İstişare Etmek ve Çalışma Planı Oluşturmak İçin Toplandı

• Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine Yönelik Paydaş Görüşü Alma Toplantısı Düzenlendi

• “Sosyalce Söyleşiler” Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

• Akreditasyon Başvurusu Yapan Programlarımızla Süreç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

• 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Bir Fidan Dik Bin Hayat Ver!” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

• Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Sunum Gerçekleştirdi.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı