Uygulama Okulları ile Öğretmenlik Uygulaması Dersi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Temel Eğitim Bölümü Öğretmenlik  Uygulama Koordinatörlüğünce 12 okuldan görevlilerin katıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya katılan 45 öğretmen-okul yöneticisi ve 5 uygulama öğretim elemanı süreç hakkında bilgilendirildi. Güz döneminde yaşanan aksaklıklar konuşularak bahar döneminde aynı problemlerin oluşmaması için alınması gereken önlemler üzerinde duruldu. Toplantıda  bölüm uygulama koordinatörü Dr. Öğretim Üye. Yasemin BÜYÜKŞAHİN ve Temel Eğitim Bölüm başkanı Doç. Dr. Ayşe Derya IŞIK tarafından, etkileşimli bir uygulama dönemi sürdürmenin katkılarından söz edildi. Toplantı uygulama öğretmenlerinin, Bartın Üniversitesi, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve uygulama ilkokulların işbirliğinden memnuniyet söylemleri ile sona erdirildi.