Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, 9.10.2019 tarihinde fakültemiz öğretim üyesi ve öğretim elemanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya bütün öğretim üyesi ve öğretim elemanları katıldı. Akademik gelişim, üniversitemiz ve fakültemizin mevcut durumu ve gelecek hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Akademik başarıyı, öğrenci merkezli eğitimi ve katılımcı anlayışı önceleyen bir üniversite olduğumuzu vurgulayan Sayın Uzun, kalite ruhunu daha da ileriye taşıyacağımızı kaydetti.

Toplantıda, fakültemiz eğitim-öğretim süreçleri, bölümlerimiz, kampüsümüz ve üniversitemiz hakkında konuşuldu.

• Fakültemizde 2 Program Daha Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Kazandı

• Öğrencimizden Sosyalfest Sosyal Model Tasarımı Yarışmasında Büyük Başarı