İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.

Fen Bilgisi Öğretmenliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Bekir GÜLER ve Eğitim fakültesi öğrencileri Faruk KAHRAMAN, Yasemin ÜLGER, ve Nail ŞAHİN'in katılımlarıyla "Öğrenci Projeleri Yazma" eğitimi, bölümümüzdeki öğrencilerimizin proje yazma konusunda bilgilenmesi amacıyla 5 Mart 2020 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. Eğitim alanında projelerin yeri ve önemini anlatan tanıtıcı bir konuşma ile başlayan eğitimde, fakültemiz öğrencileri de 2. lik ödülü kazandıkları TÜBİTAK proje sergisi yarışmasında kazandıkları deneyimleri paylaştı. Eğitim alanında proje yazmanın adımlarının da paylaşıldığı sunumda bütçe yönetimi, koordinasyon, fikir özgünlüğü gibi önemli unsurlar tanıtıldı. Proje yazmaya hevesli öğrencilerimizin sorularının cevaplandığı Soru-Cevap oturumu ile sonuçlanan eğitimin ardından Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Burcu ŞENTÜRK tarafından sertifika taktimi gerçekleştirildi.