İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN ve Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde başlatılan proje ile ilkokul dönemi çocuklarına okul saati dışında kalan saatlerde uygulamalı fen bilimleri kursu verilmeye başlandı.
Çocuklar, vakıf personelleri eşliğinde evlerinden servisle alınarak Fakültemiz Fen Laboratuvarına getirildi.  Bu çalışma ile laboratuvarda çocukların eğlenerek fen deneyleri ile bilime ilgisini artırmak, üniversite ortamını tanıtmak, aynı zamanda okul dışında kalan saatlerini kaliteli geçirerek okul başarısına destek olmak amaçlanmaktadır.
Çocuklara vakıf müdürü Feridun GÜLER, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN, Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimiz ile vakıf personelleri eşlik etti. Keyifli zaman geçiren çocuklar, dersin ardından evlerine bırakıldı.
  • Sınıf Temsilcilerimizle Toplantı

• Dekanımız III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresine panelist olarak katılmıştır.

• 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

• Uyguluma Öğretmenleri İle Fakültemizde Toplantı Gerçekleştirildi

• İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

• Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

• Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Üniversitemizin uluslararası dil eğitim çalıştayı tamamlandı

• 2019-2020 Akademik Yılı PDR Tanışma Çayı

• Proje farkındalık etkinliği gerçekleştirildi