Fakülte-Okul İşbirliği

Fakülte-Okul işbirliği kapsamında fakültemiz ve ilimizde bulunan okullar toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Fakülte Sekreterimiz Memduh ŞAHİN, ilimizde bulunan okulların müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenleri katıldı.
Toplantıda 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı değerlendirilirken sonraki yıllarda neler yapılabileceği konuşuldu. Fakülte-okul işbirliği kapsamında ‘Topluma Hizmet Uygulamaları, Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması’ dersleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunularak daha verimli hâle getirilmesi için yapılabilecekler konuşuldu. “Güçlü işbirliği, güçlü gelecek.” düşüncesiyle yapılan toplantıda fakülte ve okulların daha yakın ilişkiler içinde olması gerektiği ifade edildi.
2018-2019 yılı değerlendirilirken; yıl içinde yaşananlar, olumlu-olumsuz durumlar, çözüm mekanizmasının işlerliği, fakülte ve okulun süreç içindeki durumları konuşuldu. Öğretmen ve idarecilerin sürece ilişkin yorumları dinlendi.
Okul dışı öğrenme ortamlarının geliştirilmesi kapsamında 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında fakülte-okul işbirliğinin artırılması kararı alındı.
Gelecek yıllarda işbirliğinin daha iyi sağlanabilmesi açısından muhtemel sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde konuşuldu.

• Fakültemizde 2 Program Daha Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Kazandı

• Öğrencimizden Sosyalfest Sosyal Model Tasarımı Yarışmasında Büyük Başarı