Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

Fakültemizde araştırma ve eğitimi daha ileriye taşımak için yaptığımız toplantılar bütün hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda fakültemiz bölüm başkanları ve doçent unvanına sahip öğretim üyeleriyle toplantılar yapıldı. 8.11.2019 tarihinde bölüm başkanlarıyla, 12.11.2019 tarihinde doçent unvanına sahip öğretim üyeleriyle yapılan toplantılarda akreditasyon, fakülte içi görevler, eğitim-öğretim faaliyetleri, fakültemiz genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Sürekli iyileşme ve katılımcı anlayış esas alınarak yapılan toplantılarda fakültemizin dünü, bugünü, yarını konuşuldu. Geliştirme esaslı toplantılarımız devam edecek.

• Sınıf Temsilcilerimizle Toplantı

• Dekanımız III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresine panelist olarak katılmıştır.

• 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

• Uyguluma Öğretmenleri İle Fakültemizde Toplantı Gerçekleştirildi

• İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

• Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

• Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Üniversitemizin uluslararası dil eğitim çalıştayı tamamlandı

• 2019-2020 Akademik Yılı PDR Tanışma Çayı

• Proje farkındalık etkinliği gerçekleştirildi