Fakültemiz Yönetim Kurulu Video Konferans Yöntemiyle toplandı.

Fakültemizde Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadelede etkinliği arttırmak amacıyla toplantılar video konferans yöntemiyle yapılmaktadır. Bu kapsam da Uzaktan çalışmayı kolaylaştıran online platformlar aracılığıyla 28 Mayıs Perşembe günü Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'nin başkanlığında Fakültemiz Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldi. Toplantıda gündem maddelerinin yanı sıra üniversitemiz bünyesinde yürütülen uzaktan eğitim faaliyeleri, ARDEB COVID-19 Özel Proje Çağrısı kapsamında desteklenmeye değer bulunan projeler ve 2020 yılında  akredite edilen programlarımızla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

• Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinden Online Mezuniyet Sergisi

• Eğitim Fakültesi Öğrencilerimiz Proje Başarılarını Sürdürüyor.

• Fakültemiz Resim-İş Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğrencilerinden Sanal Karma Afiş Sergisi