Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencileri,  Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yürütmüş olduğu  “Oyuncak Kütüphanesi” projesine destek amacıyla 0-6 yaş çocuk kitapları topladılar. Bu kitapları vakıf çalışanlarına teslim eden öğrenciler gönüllü bağışçılar arasında yerlerini aldılar. Çalışmalarından ötürü öğrencileri temsilen onlara süreçte destek olan Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Büyükşahin açılış törenine davetli olarak katıldı. Vali GÜNER açılış töreninde yaptığı konuşmasında  Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yasemin BÜYÜKŞAHİN  ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

• 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.

• Fakültemizin uluslararası projesi kabul edildi.

• 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı Yapıldı.

• "O Köy Bilim Köyümüzdür" Projesi Ulusal Basında...

• TÜBİTAK 2242- Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda Büyük Başarı

• Fakülte-Okul işbirliği kapsamında fakültemiz ve ilimizde bulunan okullar toplantıda bir araya geldi.

• Fakültemiz 2019 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencilerinden "Oyuncak Kütüphanesi" projesine destek.

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri ders kapsamında yaptıkları materyalleri Akçalı İlkokulunda sergilediler.

• "Geleceğimiz için SIFIR ATIK" Etkinliği gerçekleştirildi.