Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

Fakültemiz öğretim elemanları, 3.4.2020 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ başkanlığında video konferans yöntemiyle toplandı. Bütün öğretim elemanlarının katılım gösterdiği toplantıda üniversitemiz ve fakültemiz uzaktan eğitim derslerinin işlenmesiyle ilgili süreçler, öğrencilerimizle iletişim, bu süreçte yaşanabilecek muhtemel problemlere çözüm önerileri ve fakültemiz bölümlerinin akreditasyon süreçleri konuşuldu.

Dekan Semerci’nin konuşmasıyla başlayan toplantıya 64 öğretim elemanı katıldı. Konuşmaların ardından öğretim elemanlarının sorularına yer verilen toplantı, karşılıklı görüşlerin tartışılmasıyla sona erdi.

Ülkemizin geçirdiği bu zorlu süreçte öğrencilerimizin en iyi eğitimi alması için fakültemiz var gücüyle çalışıyor.

#EvdeKalUzaktanEğitimAl                                   #BartınÜniHepYanımda