2018 ÖZEL YETENEK SINAVI YEDEK LİSTE İLANI !!!

Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavı Yedek Listesi eklidir. Yedek listeden  kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar 12-13 Eylül 2018 tarihleri arasında (mesai saatleri içerisinde) Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri'nde gerekli evraklar ile kayıt yaptıracaklardır.
Kesin kayıtta istenen evraklar:
  • 2018 YKS Sonuç belgesi (internet çıktısı).
  • Mezun olunan okuldan alınan Lise Diploması aslı ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesinin aslı. (Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi kayıt sırasında görülerek aslı iade edilecek olup, adaylardan fotokopisi alınacaktır. Belgenin aslı görülmeden kayıt işlemi yapılmaz. (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)
  • Aslı görülmek koşuluyla, fotoğraflı Nüfus Cüzdanı fotokopisi.
  • Engelli öğrenciler için “engelli sağlık kurulu raporu”
  • 4 adet 4.5 x 6 cm boyutlarında vesikalık fotoğraf.
  • Erkek adaylar için tecil belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.
  • Devlet Hastanesi ya da Tıp Fakültesi Göz Kliniğinden renk körlüğü bulunmadığını, göz hastalıkları ve kusurları olmadığını gösteren resmi onaylı rapor.
Geçici Mezuniyet Belgesi ile kaydı yapılan öğrencilerin ayrıca, Lise Diplomalarını mezun oldukları liseden teslim aldıklarında, noter onaylı bir suretini Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kayıt Yeri:

Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri

Adres: Bartın Üniversitesi, Kutlubey Yazıcılar Yerleşkesi, Eğitim Fakültesi İdari Binası, Kat 4, 74100, Merkez/Bartın